Būkite stiprios LR Odontologų rūmų bendruomenės dalimi

2021-aisiais odontologų ir burnos priežiūros specialistų bendruomenė parodė didelį pasitikėjimą LR Odontologų rūmais. Kviečiame ir toliau būti stiprios bendruomenės dalimi ir tęsti pradėtus darbus!

Nors narystė Odontologų rūmuose nėra privaloma, 2021 metais jos verte ir teikiama nauda patikėjo daugiau kaip 7,3 tūkst. gydytojų odontologų bei burnos priežiūros specialistų, taip pat dar beveik 800 odontologinės priežiūros (pagalbos) įstaigų.

Pratęsti narystę arba tapti nauju Odontologų rūmų nariu galima ir dabar: nuo šių metų sausio 1-osios iki kovo 31-osios.

Pratęsti narystę nuo šiol dar lengviau (kol kas sistema pritaikyta tik fiziniams asmenims) – tai padaryti galima vos keliais paspaudimais, apsilankius Odontologų rūmų interneto svetainėje ir prisijungus prie Narių portalo: https://bit.ly/3rgjvZc

Tapti nauju Odontologų rūmų nariu taip pat paprasta. Svarbiausia informacija apie tai:

RŪMŲ NARIO MOKESTIS

KAINA

Odontologinės priežiūros (pagalbos) įstaiga*

100 eur

Gydytojas odontologas

60 eur

Dantų technikas

45 eur

Burnos higienistas

20 eur

Gydytojo odontologo padėjėjas

10 eur

* Pateikus prašymą, įgaliojimą ir sutikimo formas. Rūmų nariui (fiziniam asmeniui), turinčiam savo odontologinės priežiūros (pagalbos) įstaigą, kurioje dirba vienas darbuotojas (t. y. jis pats ir atsiuntus pažymą), taikomas metinis įstaigos Rūmų nario mokestis ir netaikomas metinis fizinio asmens Rūmų nario mokestis.

Mokesčio pervedimui reikalingi duomenys:

Lietuvos Respublikos odontologų rūmai

Palangos g. 2-7, Vilnius LT-01117

Įmonės kodas: 300038139

A.s. LT097044060004285396

AB SEB bankas, SWIFT kodas (BIC) CBVILT2X

Atliekant pavedimą, prašome nurodyti savo Nario pažymėjimo numerį. Jeigu jau esate pratęsę narystę – nuoširdžiai dėkojame!

Daugiau informacijos apie narystę Rūmuose: https://bit.ly/3uuH5ka 

Taip pat el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba paskambinus tel. +370 652 01 253.

Pasirinkę būti Rūmų nariais jausite akivaizdžią naudą.

  • Rūmų nariams konsultacijos odontologinės bei burnos priežiūros veiklos organizavimo ir vykdymo, dokumentų rengimo ir diegimo, vidaus audito klausimais yra nemokamos.
  • Rūmų nariams pagalba licencijų gavimo, tikslinimo, galiojimo stabdymo panaikinimo klausimais yra nemokama.
  • Kiekvienas Rūmų narys laiku gauna kokybišką informaciją, susijusią su vykdoma veikla, visomis informavimo priemonėmis nemokamai.
  • Rūmų nariai turi galimybę gilinti profesines žinias ir ugdyti kompetencijas dalyvaudami Rūmų organizuojamose konferencijose, seminaruose, mokymuose ir kituose renginiuose kelis kartus mažesnėmis kainomis nei ne Rūmų nariai.
  • Rūmai savo nariams organizuoja specialias diskusijas „Pasitarkime“, kuriose kartu su nariais kalbama apie jiems svarbias temas / problemas.

Visada vertiname Jūsų pasirinkimą ir laukiame Odontologų rūmuose.

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.