Burnos sveikatos diena – visą savaitę: Panevėžio miesto odontologijos poliklinika kviečia nemokamai pasitikrinti dantis

Kovo 20 dieną bus minima Pasaulinė burnos sveikatos diena. Šia proga Odontologų rūmų narė Panevėžio miesto odontologijos poliklinika kviečia nemokamai pasitikrinti dantis!

Šiemet Panevėžio burnos higienistės Pasaulinę burnos sveikatos dieną minės visą savaitę. Tai reiškia, kad visą savaitę – nuo kovo 21 iki 25 dienos – galėsite nieko nemokėdami profilaktiškai pasitikrinti savo burnos sveikatą.

Panevėžio miesto odontologijos klinika kviečia pasitikrinti pacientus nepriklausomai nuo to, prie kurios gydymo įstaigos jie yra prisirašę. Vaikams bus galimybė išrašyti ir į e.sveikatą pateikti vaiko sveikatos pažymą.

Profilaktinius patikrinimus atliks poliklinikos burnos higienistės, kartu su Panevėžio kolegijos Biomedicinos mokslų fakulteto Burnos higienos studijų programos studentėmis.

Kviečiame registruotis tel.: +37045460091 arba atvykus į Panevėžio miesto odontologijos polikliniką.

Burnos sveikata – labai svarbi ir žmogaus gerovei, nes negydytos ligos, dantų netekimas sukelia ne tik funkcinius, bet ir socialinio prisitaikymo sunkumus. Laiku nesiimant profilaktinių priemonių, vėliau labai išauga komplikacijų gydymo ir funkcijos atstatymo kaina.

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.