Svarbi informacija dėl paramos sutarties pasirašymo su Lietuvos Raudonuoju Kryžiumi

Nuoširdžiai dėkojame visai mūsų bendruomenei, kuri greitai ir gausiai sureagavo į prašymą padėti nuo karo kenčiantiems Ukrainos gyventojams, suteikiant jiems nemokamą būtinąją pagalbą. Jūsų pagalba – be galo svarbi!

Tačiau mus pasiekė žinios, kad Lietuvos Raudonasis Kryžius laikinai pristabdo paramos sutarčių pasirašymą su visomis medicinos (ir odontologinėmis) įstaigomis. Raudonasis Kryžius apgailestauja, kad šis procesas šiek tiek užtruks, bet nurodė, kad jau kreipėsi į Sveikatos apsaugos ministeriją dėl aiškesnio tokių paslaugų teikimo. Todėl prašome ir Jūsų kantrybės.

Primename, kad įstaigos, norinčios teikti nemokamą būtinąją odontologinę pagalbą, turi pasirašyti sutartį su labdaros ir paramos fondu.

Odontologų rūmai ir toliau ragina visais įmanomais būdais teikti pagalbą nuo karo nukentėjusiems ukrainiečiams, todėl skubos tvarka papildomai kreipsimės į Sveikatos apsaugos ministeriją, kad ši situacija dėl pagalbos teikimo būtų kuo greičiau išspręsta ir galėtume toliau padėti mūsų broliams ir sesėms iš Ukrainos!

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.