2021 m. dantų technikas Žydrūnas Raščius: tik būdami vienoje komandoje galime pasiekti geresnių rezultatų

Dantų technikas Žydrūnas Raščius, vasarį pagerbtas 2021 metų Dantų techniko nominacija, įsitikinęs, kad tik būdami vienoje komandoje odontologai ir burnos priežiūros specialistai gali pasiekti daugiau.

Trijų dešimtmečių darbo patirtį sukaupęs Žydrūnas atvirauja, kad Dantų techniko nominacija jam paliko didelį įspūdį.

„Kai tiesiog dirbi kasdienius darbus, nemanai, kad nuveikei kažką ypatingo. Todėl lyg Bažnyčioje kukliai sakau – nesijaučiu vertas geriausio specialisto apdovanojimo. Bet labai tai vertinu, man tai svarbu. Ir kolegos po to sveikino, džiaugėsi. Bet stengiuosi to labai nesureikšminti. Nesiekiau šio apdovanojimo, turbūt todėl ir yra labai malonu būti įvertintam“, – sako Ž. Raščius.

Jis – ilgametis Odontologų rūmų narys. Žydrūnas sako esąs įsitikinęs, kad tokia bendruomenė yra labai svarbi, nes tik susivienijus galima pasiekti daugiau.

„Žmogus yra sociali būtybė, todėl būti bendruomenėje – geras dalykas: gali būti matomas, gausi palaikymo, nebūsi paliktas vienas. Vienas nieko nenuveiksi, bendruomenėje visada pavyks padaryti daugiau. Kvaila būtų neigti, kad bendruomenė nieko neduoda. Tai suteikia galimybę tobulėti.

Dažnai neįvertinama, kad Odontologų rūmai skirti ne tik odontologams, bet ir burnos priežiūros specialistams. Ir tik būdami komandoje galime pasiekti daug geresnių rezultatų, galime susilieti į vieną jėgą dėl Lietuvos ir dėl žmonių sveikatos.

Todėl reikia stiprinti bendruomenę. Būdami vienoje organizacijoje galime padėti ir sau, ir kitiems. Tai lengviausias būdas. O juk būti nariu gali ne tik specialistai, bet ir įstaigos – už simbolinį mokestį. Tai yra unikalu. Man atrodo, kad reikėtų džiaugtis ir didžiuotis tuo, jog yra žmonių, kurie dirba mūsų labui“, – pasakoja Žydrūnas.

Jeigu ir Jūs norite būti Odontologų rūmų dalimi, pratęsti narystę galite iki kovo 31 dienos. Daugiau informacijos apie tai: https://bit.ly/3uuH5ka

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.