Kviečiame prisidėti prie neįgaliųjų burnos ligų profilaktikos projekto skiriant 1,2 proc. sumokėto GPM

Jeigu dar neapsisprendė, kam skirti 1,2 proc. savo jau sumokėto Gyventojų pajamų mokesčio (GPM), kviečiame tai padaryti prisidedant prie kilnaus tikslo – neįgaliųjų burnos ligų profilaktikos projekto.

Jūsų skirtos lėšos bus panaudotos Odontologų rūmų inicijuotos profilaktikos programos įgyvendinimui.

Ši programa skirta vaikų su negalia burnos priežiūros gerinimui. Programa bus sudaryta iš dviejų dalių. Pirmoji – nuotoliniai mokymai vaikų tėveliams. Antroji – praktinė vienos dienos stovykla, kurioje su vaikais ir jų tėveliais bendraus profesionalūs burnos priežiūros specialistai. Tokių susitikimų metu bus kalbama apie dantų priežiūrą, tinkamą mitybą, specialistai patikrins vaikų burnos sveikatos būklę, parinks jiems tinkamiausias priemones. Taip pat vaikai ir jų tėveliai bus supažindinti su specializuotomis dantų valymo priemonėmis ir kaip taisyklingai prižiūrėti negalią turinčio vaiko dantis.

Kaip galima skirti 1,2 proc. sumokėto GPM? Elektroninio deklaravimo sistemoje (EDS) prašymą skirti paramą galima lengvai ir greitai užpildyti iki 2022 m. gegužės 2 d. Gavėjo paieškos langelyje įrašykite Lietuvos Respublikos odontologų rūmų įmonės kodą – 300038139.

Detalią instrukciją, kaip skirti 1,2 proc. GPM rasite čia: https://bit.ly/3DlHPgq

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.