Kvietimas į Visuotinį narių susirinkimą

Kviečiame Odontologų rūmų narius į Visuotinį narių susirinkimą, kuris vyks š.m. gegužės 27 d., penktadienį, 13.45 val. viešbučio Grand SPA Lietuva konferencijų centro Nemuno salėje, adresu V. Kudirkos g. 45, Druskininkai.

Susirinkimo dienotvarkė:

  1. Dėl Lietuvos Respublikos odontologų rūmų Odontologų profesinės etikos kodekso pakeitimo (susipažinti su kodekso projektu galite čia: https://bit.ly/3kaDaVV).
  2. Dėl Lietuvos Respublikos odontologų rūmų 2021 m. veiklos ir finansinės ataskaitų tvirtinimo.
  3. Einamieji klausimai.

Nors nuo š.m. gegužės 1 dienos Lietuvoje panaikinama ekstremalioji padėtis dėl COVID-19 pandemijos, dėl Jūsų saugumo Visuotinio susirinkimo metu rekomenduojama dėvėti veido kaukę ar respiratorių, pagal galimybes dezinfekuoti rankas ir laikytis saugaus atstumo, taip pat laikytis kosėjimo ir čiaudėjimo etiketo.

Taip pat primename, kad vis dar galite registruotis į gegužės 27-28 d. Druskininkuose vyksiantį tarptautinį kongresą „Odontologijos kompasas 2022“. Registracija ir programa: https://bit.ly/3ESttDr

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.