Patikrinimai sveikatos priežiūros įstaigose: kaip sumažinti stresą?

Gegužės 13 dieną (penktadienį) vyks Odontologų rūmų organizuojamas nuotolinis vebinaras „Patikrinimai sveikatos priežiūros įstaigose. Kaip redukuoti stresą“. Vilniaus skyriaus vadovė Auristida Gerliakienė papasakojo, kodėl šis seminaras svarbus kiekvienos įstaigos vadovui ir darbuotojams.

„Šiemet Akreditavimo tarnyba yra numačiusi masiškai patikrinti odontologines klinikas. Odontologai dažniausiai nėra puikūs vadybininkai ir daug ko gali nežinoti, kartais viskam neužtenka ir laiko. Tad dažnai pasitaiko įvairiausių klaidų.

Norime, kad klinikų vadovai būtų pasiruošę ir į įvairias galimas situacijas žvelgtų ramiai, be jokio streso, gerai žinodami savo stipriąsias puses.

Todėl labai kviečiu kolegas, kurie dar nėra patikrinti, į vebinarą, kurio metu susipažinsime su dažniausiai pasitaikančiomis klaidomis ruošiant dokumentus, taip pat kaip reikėtų elgtis tikrinimų metu. Svarbu priminti, kad jus patikrinti gali ne tik Akreditavimo tarnyba, bet ir daugelis kitų įstaigų. Paskaitą skaitys ir psichoterapeutė, ji pristatys apsisaugojimo ir reakcijų būdus, kaip sau nepakenkti patikrinimų ir metu ir streso būsenoje. Tad turėsime tris pagrindines temas, kurios yra labai susijusios ir tai žinoti bus labai naudinga“, – sako A. Gerliakienė.

Registruotis į gegužės 13 dieną vyksiantį seminarą galite čia: https://bit.ly/37uU0fm

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.