Ukrainos odontologams – nemokama „Odontologijos kompaso 2022“ mokslinė programa

Odontologų rūmų dovana iš Ukrainos į Lietuvą dėl karo pasitraukusiems odontologams ir burnos priežiūros specialistams – galimybė nemokamai dalyvauti tarptautinio kongreso „Odontologijos kompasas 2022“ mokslinėje programoje.

Pasinaudoti tokia galimybe bus galima tik su išankstine registracija, pateikiant užsieniečio registracijos pažymėjimo kopiją bei profesinę kvalifikaciją patvirtinantį dokumentą (diplomo kopiją). Iš anksto registruotis galima el. paštu: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Į šį pasiūlymą neįtrauktas dalyvio sertifikatas ir socialinė programa.

Dėl didelio dalyvių skaičiaus registracija į gegužės 27-28 dienomis Druskininkuose vyksiantį kongresą artimiausiu metu bus stabdoma. Savo vietą jame galima užsiimti čia: https://bit.ly/3ESttDr

Free scientific program for Ukrainian dentists and oral health care specialists in Dental Compass 2022 event

Lithuanian Dental Chamber offers an opportunity for Ukrainian dentists and oral health care specialists to attend the scientific program of Dental Compass 2022 for free.

To use this opportunity, Ukrainian dentists and oral health care specialists will have to register in advance by submitting the copies of foreigners' registration certificate and professional qualification certificate. These documents must be sent by e-mail Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Certificates of participation and social program are not included.

Dental Compass 2022 will be held on 27-28th of May in Druskininkai. More information on event: https://bit.ly/3ESttDr

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.