Įstaigoms dėl informacijos Valstybinei ligonių kasai

Asmens sveikatos priežiūros įstaiga Valstybinei ligonių kasai (VLK) iki gegužės 31 d. turi pateikti informaciją apie 2021 kalendoriniais metais gautas pajamas už suteiktas asmens sveikatos priežiūros paslaugas ir mokėtiną įmoką.

Užpildytą „Duomenų apie 2021 kalendoriniais metais gautas pajamas už suteiktas asmens sveikatos priežiūros paslaugas ir mokėtiną įmoką“ lentelę – skenuotą dokumentą su asmens sveikatos priežiūros įstaigos vadovo (arba jo įgalioto asmens) parašu PDF formatu ir tą pačią informaciją Excel formatu reikia pateikti VLK el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.. Abu dokumentai turi būti siunčiami vienu elektroniniu laišku.

Lentelę rasite čia:  https://bit.ly/39VJSgK  

Įstaigoms, kurios veiklą pradėjo tik 2021 metais

Lenteles, kurias reikia pateikti  VLK el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. iki gegužės 31 d., rasite čia:

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.