Nidoje įvyko 18-asis Lietuvos odontologų ir burnos priežiūros specialistų teniso turnyras

Gegužės viduryje (13-14 dienomis) Nidoje įvyko tradicinis, jau aštuonioliktasis Lietuvos odontologų ir burnos priežiūros specialistų teniso turnyras.

Į doc. Juozo Jonaičio organizuotą turnyrą susirinkta po priverstinės dvejų metų pertraukos, sukeltos COVID-19 pandemijos.

Turnyre dalyvavo 37 dalyviai: 7 moterys ir 30 vyrų. Vyrai varžėsi dviejose amžiaus grupėse: jaunimo (iki 50 m.) ir senjorų (50 metų ir daugiau).

Nuostabi, atbundanti Neringos gamta, puikus oras ir miela kolegų bičiulystė visiems suteikė daug gerų emocijų. Turnyre dalyvavęs garbės svečias, Lietuvos teniso legenda, kolega Stasys Labanauskas pastebėjo, kad ženkliai pagerėjo dalyvių žaidimo lygis, o senjorai stebino savo kovingumu ir ištverme.

Po dviejų dienų varžytuvių moterų tarpe turnyro nugalėtoja tapo pirmą kartą dalyvavusi Lina Rudzinskienė iš Vilniaus. Antrąją vietą iškovojo Agnė Gedrimienė, o trečiąją – Aušra Anužytė-Kepenė.

Vyrų jaunimo grupėje nugalėtoju ir vėl tapo daugkartinis turnyro čempionas Mindaugas Neverauskas iš Kauno. Finale jis nugalėjo antrąją vietą užėmusį Audrių Čapliką.

Mažajame finale Marek Maliuk nugalėjo Šarūną Čepą ir iškovojo trečiąją vietą.

Senjorų grupėje nugalėtoju tapo Egidijus Skarulis iš Vilniaus, kuris finale įveikė po penkių metų pertraukos į kortus sugrįžusį Tomą Rajecką.

Trečiąją vietą iškovojo Antanas Černikis mažajame finale nugalėjęs Žygintą Jonaitį.

Turnyro uždarymo metu geriausi žaidėjai buvo apdovanoti originaliais atminimo prizais. Gražios bendrystės aplinkoje aptarti įdomiausios turnyro akimirkos, išklausyti dalyvių pasiūlymai dėl ateities renginių ir sutarta kitais metais vėl susirinkti Nidoje.

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.