• Į pradžią
  • Apie Rūmus
  • Naujienos
  • LR Odontologų rūmai kartu su Registrų centru organizuoja mokymus dėl prisijungimo ir naudojimosi elektronine sveikatos paslaugų ir bendradarbiavimo infrastruktūros informacine sistema – e-sveikata (ESPBI IS)

LR Odontologų rūmai kartu su Registrų centru organizuoja mokymus dėl prisijungimo ir naudojimosi elektronine sveikatos paslaugų ir bendradarbiavimo infrastruktūros informacine sistema – e-sveikata (ESPBI IS)

 
Rugpjūčio 17 d. 13-17 Įvyks Odontologų rūmų organizuojamas nuotolinis vebinaras „Prisijungimas ir naudojimasis ESPBI IS (E-sveikata)“.
Renginys yra nemokamas ir skirtas Odontologų rūmų nariams.
„Nuo rugsėjo 1 d . yra privaloma naudotis ir teikti duomenis ESPBI IS (E-sveikata). Rekomenduojame sutartis dėl ESPBI IS naudojimo pasirašyti jau dabar ir nelaukti paskutinių dienų. Daugeliui kyla klausimų, kaip reikės ja naudotis, kokius duomenis teikti, kaip kurti ESPBI IS dokumentus ir pan. Todėl norime, kad klinikų vadovai ir darbuotojai būtų pasiruošę ir rugsėjį pasitiktų ramiai“, - sako Tarybos pirmininkė prof. dr. V. Brukienė.
 
Kviečiame registruotis renginyje. Norinčius aktyviai dalyvauti mokymuose, prašysime užduoti klausimus gyvai. Prisijungimo nuorodą gausite renginio dieną. Negalintiems dalyvauti bus padarytas mokymų įrašas, kurį galėsite peržiūrėti jums patogiu metu.
Registruotis į rugpjūčio 17 dieną vyksiantį vebinarą galite čia: https://bit.ly/3RJq9lT
 
Prašome iš anksto pasiruošti vebinarui, susipažinti su Registrų centro parengtomis instrukcijomis dėl sutarties pasirašymo (https://www.esveikata.lt/naujiemsNaudotojams), bei mokomąja medžiaga – kaip kurti ESPBI dokumentus (ambulatorinio apsilankymo aprašymas, siuntimas, receptas ir pan.), ją galima rasti: https://www.esveikata.lt/videoSpecialistams
Suprantame, kad dėl temos aktualumo negalėsime prijungti visų pageidaujančių, todėl  nedalyvausiantys  vebinare galės  pateikti rūpimus klausimus per Facebook platformą Odontologų rūmų narių grupėje renginio metu arba iš anksto siųsti Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
 
Taip pat Rūmai primena, kad visais klausimais galima kreiptis į Registrų centrą tel. 8-5-236-4577 arba el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

 

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.