Kongrese Druskininkuose – speciali pranešimų sesija „Kolega kolegai“

Paskutinį gegužės savaitgalį Druskininkuose vyksiančiame tarptautiniame kongrese „Odontologijos kompasas 2023“ dalyvių lauks naujiena – speciali pranešimų sesija „Kolega kolegai“, skirta pasidalinti Jūsų asmenine patirtimi su kolegomis.

Ši sesija vyks antrąją kongreso dieną – gegužės 27-ąją (šeštadienį) nuo 13 val. Jos metu odontologai ir burnos priežiūros specialistai galės pasidalinti savo įžvalgomis, patirtimi ar idėjomis apie odontologinę praktiką.

Norint dalyvauti šioje sesijoje, būtina iš anksto rezervuoti laiką. Dėl to kviečiame iki balandžio 17 d. kreiptis el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį., nurodant Jūsų pranešimo temą, jos trumpą santrauką ir pageidaujamą pranešimo trukmę.

Pabrėžiame, kad ši sesija skirta tik individualioms mūsų bendruomenės narių patirtims ir diskusijoms, o ne komercinei reklamai. Kiekvienai užregistruotai temai bus skirta 15-30 minučių.

Taip pat primename, kad jau prasidėjo registracija į „Odontologijos kompaso 2023“ mokslinę dalį. Rezervuoti savo vietą kongrese galite čia:  https://bit.ly/3jE1cvr

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.