Pratęsti narystę Odontologų rūmuose galima keliais būdais

Prasidėjus 2023-iesiems metams, jau galima pratęsti narystę Odontologų rūmuose arba tapti naujais nariais. Nario mokestis einamaisiais metais mokamas VIENĄ KARTĄ, atlikti mokėjimą iki kovo 31-osios galima keliais būdais.

1 BŪDAS

Vos keliais žingsniais, prisijungus prie Narių portalo: https://bit.ly/3rgjvZc (ši galimybė kol kas prieinama tik fiziniams asmenims).

2 BŪDAS

Atlikti bankinį mokėjimą. Mokesčio pervedimui reikalingi duomenys:

Lietuvos Respublikos odontologų rūmai

Įmonės kodas: 300038139

A.s. LT097044060004285396

AB SEB bankas, SWIFT kodas (BIC) CBVILT2X

Atliekant pavedimą, prašome nurodyti savo Nario pažymėjimo numerį.

* Rūmų nariui (fiziniam asmeniui), turinčiam savo odontologinės priežiūros (pagalbos) įstaigą, kurioje dirba vienas darbuotojas (t. y. jis pats), taikomas metinis įstaigos Rūmų nario mokestis ir netaikomas metinis fizinio asmens Rūmų nario mokestis.

Nors narystė Rūmuose nėra privaloma, jos nauda 2022 metais patikėjo beveik 7,4 tūkst. odontologų ir burnos priežiūros specialistų, taip pat daugiau kaip 900 įstaigų.

Kviečiame likti kartu su Rūmais ir tęsti pradėtus darbus. Daugiau informacijos apie narystę Rūmuose – el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba paskambinus tel. +3706 7684925.

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.