• Į pradžią
  • Apie Rūmus
  • Naujienos
  • Kviečiame dalyvauti mokslinio tyrimo apklausoje apie burnos priežiūros specialistų požiūrį bei žinias apie smurtą prieš vaikus ir jų nepriežiūrą

Kviečiame dalyvauti mokslinio tyrimo apklausoje apie burnos priežiūros specialistų požiūrį bei žinias apie smurtą prieš vaikus ir jų nepriežiūrą

Kviečiame dalyvauti mokslinio tyrimo apklausoje, kurios tikslas – sužinoti burnos priežiūros specialistų požiūrį bei įvertinti žinias apie smurtą prieš vaikus ir jų nepriežiūrą.

Atlikti apklausą galite čia: https://www.manoapklausa.lt/apklausa/1407771552/

Lietuvos sveikatos mokslų universitetas, Vilniaus universitetas ir Odontologų rūmai atlieka tyrimą pavadinimu: „Vilniaus universiteto ir Lietuvos sveikatos mokslų universiteto 6 kurso medicinos studentų bei Lietuvoje praktikuojančių burnos priežiūros specialistų požiūris ir žinios apie smurtą prieš vaikus ir jų nepriežiūrą”.

Tyrimo metu rastos problemos gali padėti įgyvendinti pokyčius ugdymo, sveikatos priežiūros darbuotojų rengimo srityje ir taip prisidėti prie smurto prieš vaikus ir vaikų nepriežiūros Lietuvoje mažinimo.

Kviečiame sudalyvauti tyrime ir atsakyti į anketos klausimus. Ši anketa yra anoniminė ir visi surinkti duomenys bus apibendrinti ir naudojami tik mokslo tikslais.

Iškilus klausimams galite susisiekti elektroniniu paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba telefono numeriu +37060865130.

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.