Skirkite 1,2 proc. jau sumokėto GPM Odontologų rūmų vykdomoms profilaktikos programoms

Kviečiame skirti 1,2 proc. jūsų jau sumokėto Gyventojų pajamų mokesčio (GPM) Odontologų rūmams. Šios lėšos bus skirtos mūsų vykdomoms profilaktikos ir burnos sveikatos gerinimo programoms.

Lietuvoje burnos sveikata patiria daug iššūkių įvairiose amžiaus grupėse, todėl Odontologų rūmai skiria daug dėmesio burnos profilaktikai. Savo lėšomis Odontologų rūmai jau ne vienerius metu leidžia šviečiamąją laidą visuomenei „Odontologai pataria“, kurioje patyrę specialistai paprastai paaiškina įvairias su burnos sveikata susijusias temas ir duoda vertingų patarimų. Nuo 2022-ųjų visoje Lietuvoje, o labiausiai – Lietuvos regionuose, vykdoma „Negalią turinčių vaikų burnos sveikatos gerinimo“ programa, kuri aplankė jau daugiau kaip 300 šeimų.

Tokia veikla vykdoma tik iš Odontologų rūmų turimų resursų bei neatlygintino patyrusių specialistų darbo, todėl jūsų pagalba siekiant geresnės burnos sveikatos Lietuvoje – be galo svarbi. Ji leistų ne tik įsigyti daugiau burnos profilaktikos priemonių, bet ir aplankyti dar daugiau miestų ir miestelių, šeimų su specialiaisiais poreikiais bei socialiai pažeidžiamų grupių.

Kartu su jumis mes galime padaryti daugiau!

Todėl raginame skirti 1,2 proc. sumokėto GPM. Jums tai nieko nekainuos ir užtruks vos kelias minutes užpildyti prašymą Elektroninio deklaravimo sistemoje (EDS). Tai padaryti galima iki 2023 metų gegužės 2 dienos: https://bit.ly/3JnrdZ2

Gavėjo paieškos langelyje įrašykite Lietuvos Respublikos odontologų rūmų įmonės kodą – 300038139.

Detalią instrukciją, kaip skirti 1,2 proc. GPM rasite čia: https://www.youtube.com/watch?v=VVpaY-FFbKk&ab_channel=Valstybin%C4%97mokes%C4%8Di%C5%B3inspekcijaVaizdokanalas

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.