Pranešimų sesija „Kolega kolegai“ – galimybė pasidalinti savo patirtimi ir padiskutuoti su kolegomis

Paskutinį gegužės savaitgalį Druskininkuose vyksiančiame tarptautiniame kongrese „Odontologijos kompasas 2023“ pirmą kartą įvyks speciali pranešimų sesija „Kolega kolegai“. Prof. dr. Vilma Brukienė pasakoja, kad tai bus puiki galimybė Odontologų rūmų bendruomenės nariams pasidalinti savo patirtimi su kitais.

„Tokia idėja kilo po praėjusių metų kongreso, kai patys nariai pradėjo klausti kaip jie galėtų pasidalinti savo patirtini nebūdami akademiniais žmonėmis. Jie jaučia, kad yra sukaupę pakankamai įvairios patirties ir gali papasakoti nebūtinai apie odontologinius aspektus.

Manau, kad tai puiki idėja. Mane labai džiugina tokia iniciatyva, nes tai leidžia dar labiau pasijausti bendruomenės nariu. Kai yra noras pasidalinti savo patirtimi apie tai, kas veikia, kad ir kitiems būtų lengviau gyventi, tuomet mes ne tik formaliai, bet ir iš vidaus pradedame jaustis kaip bendruomenė. Tokia bendrystė ir noras dalintis su kitais yra labai gražu“, – sako V. Brukienė.

Sesija „Kolega kolegai“ vyks antrąją kongreso dieną – gegužės 27-ąją (šeštadienį) nuo 13 val. Jos metu odontologai ir burnos priežiūros specialistai galės pasidalinti savo įžvalgomis, patirtimi ar idėjomis apie odontologinę praktiką ir ne tik.

„Tai yra pirmas toks kartas, kai išbandysime šį formatą, todėl kviečiame visus. Tai neturi būti akademinis pranešimas ar rimta prezentacija, tai gali būti tiesiog diskusija su kolegomis ar apsikeitimas nuomonėmis visiškai laisva forma. Galbūt atradote tai, kas jums padeda kiekvieną dieną jaustis žvaliu, laimingu, galbūt atradote ką nors naudingo savo pacientams. Tai gali būti ir pasiūlymai Rūmams ar kitiems kolegoms, kaip pagerinti savo veiklą. Bet kokia tema, kuria jūs norite pasidalinti su savo kolegomis, kviečiame atvykti į Druskininkus ir pasisakyti“, – ragina V. Brukienė.

Norint dalyvauti „Kolega kolegai“ sesijoje, būtina iš anksto rezervuoti laiką. Dėl to kviečiame iki balandžio 17 d. kreiptis el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį., nurodant Jūsų pranešimo temą, jos trumpą santrauką ir pageidaujamą pranešimo trukmę.

Pabrėžiame, kad ši sesija skirta tik individualioms mūsų bendruomenės narių patirtims ir diskusijoms, o ne komercinei reklamai. Kiekvienai užregistruotai temai bus skirta 15-30 minučių.

Taip pat primename, kad vyksta ir registracija į „Odontologijos kompaso 2023“ mokslinę dalį. Rezervuoti savo vietą kongrese galite čia:  https://bit.ly/3jE1cvr

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.