Liko tik kelios paskutinės vietos Druskininkų kongreso parodoje

Paskutinė galimybė dalyvauti Druskininkuose vyksiančioje didžiausioje Lietuvoje odontologinių prekių parodoje – joje liko vos kelios laisvos vietos.

Paroda vyks paskutinį pavasario savaitgalį – gegužės 26/27 dienomis tarptautinio kongreso „Odontologijos kompasas 2023“ metu.

Laisvų parodinių plotų šiuo metu yra likę tik viešbučio „Europa Royale“ konferencijų centre, bet vietų skaičius – labai ribotas.

Vieno parodinio ploto (2x2 m2) kaina – 600 eurų. Norintys dalyvauti parodoje turėtų suskubti ir kreiptis el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Šiemet dalyvių lauks atsinaujinusi paroda: ji bus erdvesnė ir jaukesnė. Tai bus ypač jaučiama „Europa Royale“ konferencijų centre, kur susipažinti su odontologijos sektoriaus naujovėmis ir pabendrauti su gamintojais bus galima net dviejose parodų erdvėse.

Susitikime Druskininkuose: https://bit.ly/3jE1cvr

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.