Ieškomi savanoriai gyd. odontologai trumpalaikiam darbui Ukrainos Charkivo rajone

Į Odontologų rūmus kreipėsi „BlueYellow“ organizaciją atstovaujantys medikai, šiuo metu išvykę dirbti į Ukrainą. Jie ieško savanorių gydytojų odontologų, kurie sutiktų kurį laiką padirbėti Ukrainos Charkivo rajone.

Ten dirbantys medikai teigia, kad šioje srityje niekas neteikė jokių odontologinių paslaugų pastaruosius metus, todėl odontologo poreikis – milžiniškas. Nors teritorija yra 3-10 kilometrų spinduliu nuo Rusijos teritorijos, teigiama, kad ten yra santykinai ramu, tačiau apšaudymų pasitaiko.

Savanoriams siūlomas darbas yra stabilus, tačiau sąlygos gali keistis, todėl reikės būti lankstiems. „BlueYellow“ medikai teigia, kad savanoriui bus suteiktas kabinetas, tiesa, jis – kuklus, medžiagų, medikamentų ir instrumentų kiekis yra ribotas, todėl dalį jų reikėtų atsivežti iš Lietuvos.

Apgyvendinimas būtų Charkivo mieste. Darbas vyktų savanoriavimo principu. Visa logistika pasirūpins „BlueYellow“ organizacija.

Pabrėžiame, kad tai – labai rimtas iššūkis, todėl kviečiame tik gerai viską apgalvojus ir tvirtai apsisprendus dėl savanorystės Ukrainoje kreiptis į Skirmantą Krunkaitį tel. +370 641 88064.

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.