Du Odontologų rūmų nariai – Nusipelnę Lietuvos medikai

Antradienį (gegužės 2-ąją) vyko tradiciniai Nusipelniusių Lietuvos medikų apdovanojimai. Jų metu pagerbti du Odontologų rūmų nariai – gyd. odontologė Gražina Macnorienė ir gyd. odontologas Arūnas Medzevičius. Jiems įteikti specialūs garbės ženklai. Sveikiname!

Gyd. odontologė G. Macnorienė visą savo karjerą dirba Klaipėdoje. Darbą pradėjusi tuometinėje Klaipėdos miesto Stomatologijos poliklinikoje, dabar ji dirba Jūrininkų sveikatos priežiūros centre. Nuo 2004-ųjų iki 2014-ųjų ji taip pat dirbo dėstytoja Klaipėdos valstybinėje kolegijoje, vadovavo Burnos higienos ir Odontologinės priežiūros studijų programų studentų baigiamiesiems darbams. Nuo 2014 metų G. Macnorienė pirmininkauja Burnos higienos ir Odontologinės priežiūros kvalifikavimo komisijų darbui, teikia rekomendacijas studentų baigiamojo etapo užduočių ir kvalifikavimo egzaminų organizavimo tobulinimui.

Gydytoja odontologė G. Macnorienė vertinama už profesionalumą ir atsidavimą savo profesijai, praktinio ir valstybinio darbo patirtį, užsidegimą ugdant jaunuosius burnos priežiūros specialistus ir tobulinant jų rengimą, aktyvumą aukštosios mokyklos akademinėje veikloje.

Žiežmarių pirminės sveikatos priežiūros centro gydytojas odontologas A. Medzevičius savo krašte yra itin gerbiamas. Jis vienas pirmųjų prisidėjo prie dantų silantavimo programos Kaišiadorių krašte, ją vykdo kiekvienais metais. Nuo karo Ukrainoje pradžios jis aktyviai priima Žiežmariuose ir jų apylinkėse apsistojusius ukrainiečius, gydo ne tik suaugusiuosius, bet ir vaikus, taip pat negalią turinčius asmenis.

Kolegos A. Medzevičių apibūdina kaip labai jaunatvišką, bendruomenišką ir visuomenišką žmogų, kuris ne tik užsiima profesine veikla, bet ir sportuoja, groja kapeloje bei šoka tautinių šokių kolektyve.

Sveikiname kolegas ir labai jais didžiuojamės!

Pažiūrėti apdovanojimų įrašą galite čia: https://www.youtube.com/watch?v=m08wmorM6uo&ab_channel=Sveikatosapsaugosministerija

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.