Paskelbti geriausi „Jaunųjų mokslininkų darbų sekcijos“ pranešimai

Gegužės 27-ąją, šeštadienį, paskelbti geriausi „Jaunųjų mokslininkų darbų sekcijos“ pranešimai. Renginio metu apdovanoti du geriausi žodiniai pranešimai ir du geriausi stendiniai darbai.

Apdovanojimai už geriausią žodinį pranešimą atiteko VU studentei Vestai Jakštaitei ir LSMU studentui Vyteniui Papieviui.

V. Jakštaitė parengė pranešimą tema „Tėvų žinios apie vaikų sąkandžio tipą, būklę, taikomus ortodontinius aparatus ir jų poveikį“.

V.Papievis pristatė darbą tema „WebCeph“ programos dirbtinio intelekto atliktos cefalometrinės analizės patikimumo įvertinimas“.

Taip pat apdovanojimai atiteko ir dviem geriausiems stendiniams pranešimams.

Už tai įvertintas epidemiologinis darbas „Nėščiosioms skirtų virtualių mokymų apie burnos sveikatą efektyvumo tyrimas“, kurį paruošė VU studentė Silvija Kapūstaitė, taip pat eksperimentinis darbas „Dervinių cementų tirpumas neutralaus pH seilėse“, kurį parengė Erika Astramskaitė ir Greta Milvydaitė.

Sveikiname dalyvius ir laimėtojus!

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.