Dulkys įvertino nesutarimus dėl Odontologų rūmų įstatymo Seime: tiki, kad klausimas „išjudės“

Seime neslūgstant įtampai dėl įstrigusio odontologų savivaldą įteisinančio įstatymo, sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys sako tikintis, kad šis projektas „išjudės“. Jis atkreipia dėmesį, kad Vyriausybė jau seniai yra pateikusi savo išvadą, kurioje pritariama didesniam Odontologų rūmų teisiniam savarankiškumui, rašo portalas LRT.lt.

„Man labai yra sunku pasakyti, aš to proceso neseku, kaip ten pagal Seimo statutą ir komiteto darbą... Vyriausybė yra išvadą pateikusi labai seniai, Vyriausybės programoje yra užfiksuota, kad mes palaikome, kad turi vykti judėjimas link didesnės savivaldos“, – įtampas dėl galimo Odontologų rūmų įstatymo „vilkinimo“ Eltai komentavo A. Dulkys.

„Man atrodo, tai tiesiog politinis procesas, bet Vyriausybė išvadą yra pateikusi – mes manome, kad rūmai galėtų patys dirbti su fiziniais asmenimis, o jau Akreditavimo tarnyba su juridiniais asmenimis, ir ta pozicija nesikeičia. Tai aš tikiu, kad išjudės šitas klausimas“, – kalbėjo sveikatos apsaugos ministras.

Perskaityti visą publikaciją galite čia: https://www.lrt.lt/naujienos/sveikata/682/2128589/dulkys-ivertino-nesutarimus-del-odontologu-rumu-istatymo-seime-tiki-kad-klausimas-isjudes

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.