Kviečiame dalyvauti Odontologų rūmų Tarybos ir teritorinių skyrių rinkimuose

2024-ieji – naujų galimybių metai. Todėl kviečiame Odontologų rūmų bendruomenės narius aktyviai dalyvauti Odontologų rūmų veikloje: dalyvauti Rūmų Tarybos bei teritorinių skyrių rinkimuose.

Artimiausiu metu penkiuose Rūmų teritoriniuose skyriuose vyks visuotiniai skyrių narių susirinkimai, kurių metu bus renkami skyrių vadovai, skyrių valdybos, Etikos komisijos nariai. Taip pat šių susirinkimų metu bus renkami įgaliotiniai, kurie gegužės mėnesį rinks naująją Odontologų rūmų Tarybą.

Skyrių narių susirinkimai vyks:

  • Vasario 24 d. Kaune
  • Kovo 2 d. Šiauliuose
  • Kovo 9 d. Klaipėdoje
  • Kovo 16 d. Vilniuje
  • Kovo 23 d. Panevėžyje

Informaciją apie kiekvieno teritorinio skyriaus susirinkimo eigą išsiųsime el. paštu kiekvieno skyriaus nariams likus mėnesiui iki susirinkimo.

Kviečiame dalyvauti ne tik teritorinių skyrių ar įgaliotinių rinkimuose, tačiau ir aktyviai dalyvauti ir kelti savo kandidatūras gegužės mėnesį vyksiančiuose Odontologų rūmų Tarybos rinkimuose, Garbės teisme bei Revizijos komisijoje, savo žiniomis ir veiklomis prisidėti prie odontologų ir burnos priežiūros specialistų bendruomenės gerovės.

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.