Kviečiame susipažinti su 2023 metų šv. Apolonijos nominacijos laureate Erminija Guzaitiene

Gydytoja odontologė Erminija Guzaitienė 1980 metais baigė tuometinį  Kauno Medicinos institutą ir atvyko į Šiaulių stomatologijos polikliniką,  kur pradėjo savo odontoligijos kelią. Gydytoja iš karto tapo mėgiama ir vertinama pacientų, sėkmingai įsiliejo į kolegų gretas,  pelnė jų pasitikėjimą bei buvo įvertinta. 1994 metais pradėjo dirbti Šiaulių stomatologijos poliklinikos  skyriaus vedėja, o nuo 1996 metų dirba privačioje praktikoje.

Energijos nestokojanti gydytoja nesitenkina vien tik profesine veikla. Laiko užtenka ir aktyviai dalyvauti visuomeniniame odontologų gyvenime. Šiaulių krašto bendruomenė nuo 2004 metų  ne kartą išreiškė pasitikėjimą, rinkdama E. Guzaitienę į Odontologų rūmų Tarybą, kurioje ji vykdo visuomeninę veiklą iki šiol. Gydytoja aktyviai dalyvavo kuriant Odontologų rūmus, taip pat ne vienerius metus yra Lietuvos odontologų atstovė Europos odontologų taryboje.

Kartu su Studijų kokybės vertinimo centro (SKVC) tarptautinių ekspertų grupe E. Guzaitienė dalyvavo vertinant universitetų (LSMU, VU) ir kolegijų (Klaipėdos, Šiaulių, Panevėžio, Utenos) odontologijos krypties studijų programas.

Erminija – labai veikli, kruopšti, atsakinga, daug žinanti ir kitiems patarianti.

Kviečiame vasario 10 dieną atvykti į Šiaulius, kur bus minima Tarptautinė odontologo – šv. Apolonijos diena ir pasveikinti Erminiją bei kitus laureatus!

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.