Išrinkta Odontologų rūmų Kauno teritorinio skyriaus valdyba

Vasario 24-ąją Kaune įvyko Odontologų rūmų Kauno teritorinio skyriaus visuotinis narių susirinkimas, kurio metu buvo išrinkta skyriaus vadovė, valdyba ir Etikos komisija.

Kauno skyriaus vadove perrinkta gyd. odontologė Ramunė Kiaunienė.

Į Kauno teritorinio skyriaus valdybą išrinkti Dantų technikas Raimundas Bagdonas, gydytoja odontologė Lina Gervatauskienė ir burnos higienistė Rita Juchnevičienė.

Į Kauno skyriaus Etikos komisiją išrinkti Gydytojas odontologas, gydytojas burnos, veido ir žandikaulių chirurgas prof. dr. Gintaras Janužis, dantų technikas Alvydas Kavaliauskas ir burnos higienistė Daiva Mačiulienė.

Susirinkimo metu išrinkti ir Kauno skyriaus koordinatoriai. Jais tapo Angelija Kubilienė, Giedrė Grigaitė Kazakevičienė, Rytis Kaubrys, Lina Načajienė, Alvydas Kavaliauskas ir Lina Gervatauskienė.

Taip pat išrinkti ir įgaliotiniai, dalyvausiantys gegužę Druskininkuose vyksiančiuose Odontologų rūmų tarybos, Garbės teismo ir Revizijos komisijos rinkimuose.

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.