Socialinių įgūdžių stokojančių šeimų vaikams Dzūkijoje – pamokos apie burnos sveikatą

Socialinių įgūdžių stokojančių šeimų vaikams Dzūkijos krašte buvo surengtos kelios pamokos apie burnos sveikatą. Vykdydama Odontologų rūmų profilaktikos programą „Burnos ir dantų priežiūra“, burnos higienistė Inga Mikalonienė lankėsi Lazdijuose, Veisiejuose bei Leipalingyje.

Lazdijuose bei Veisiejuose įvyko jau antrasis – grįžtamojo ryšio susitikimas su vaikais. Jie mokėsi valytis tarpdančiussu siūlu, vienkartiniais šepetėliais lavino teisingus dantų valymo judesius.

Taip pat įvyko susitikimas su Leipalingio miesto bendruomenės Vaikų dienos užimtumo centro vaikais. Susitikimo metu aptarta mytybos įtaka ir valymo svarba burnos sveikatai. Kito susitikimo metu vaikais bus mokomi praktiškai pritaikyti pirmojo vizito metu įgytas žinias.

Profilaktikos programa „Burnos ir dantų priežiūra“ skirta socialinių įgūdžių stokojančių šeimų vaikų burnos sveikatos gerinimui.

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.