Rūmų narių įgaliotinių susirinkimas pakeitė narystės Odontologų rūmuose mokesčius

Gegužės 31 dieną vykusio Odontologų rūmų narių įgaliotinių susirinkimo metu buvo pakeista tvarka dėl narystės Rūmuose. Narystės mokestis pakeistas vadinamosioms solo įmonėms, asocijuotiems nariams bei sugrįžtantiems nariams.

Kadangi nuo 2025 metų sausio 1 dienos narystė Rūmuose bus privaloma, susirinkimo metu nutarta panaikinti 2020-aisiais priimtą sprendimą, kai išbrauktiems iš narių sąrašo dėl narystės nemokėjimo asmenims vėl tampant Rūmų nariais reikėjo sumokėti dvigubą einamųjų metų mokestį.

Įgaliotinių susirinkimo metu taip pat nutarta, kad įstaigos, kurios nuo 2025-ųjų taps asocijuotomis Rūmų narėmis, bus ne tik prieinamos šiuo metu narėms įstaigoms siūlomos naudos, bet ir taikomas toks pat 100 eurų narystės mokestis.

Tuo tarpu asocijuotos įstaigos narės, kuriose kuriose dirba ne daugiau kaip vienas odontologijos praktikos arba burnos priežiūros praktikos specialistas ir yra pateikusios tai pagrindžiančius dokumentus, mokės metinį asocijuoto nario-įstaigos mokestį, kuris lygus asocijuoto nario-įstaigos ir Rūmų nario mokesčio pagal atitinkamą profesinę kvalifikaciją skirtumui.

Galiausiai patvirtinta, kad Rūmų asocijuotų narių – fizinių asmenų metinis nario mokestis bus lygus pusei nustatyto nario mokesčio pagal turimą profesinę kvalifikaciją. Jei asocijuotas narys – fizinis asmuo yra įgijęs kelias profesines kvalifikacijas, nario mokestis bus lygus pusei nustatyto nario mokesčio pagal aukštesnę profesinę kvalifikaciją.

Šie sprendimai įsigaliojo nuo priėmimo datos – 2024 metų gegužės 31-osios.

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.