Informacija dėl COVID-19 tyrimo atlikimo darbuotojams

Odontologų rūmai, sulaukę didelio narių susirūpinimo dėl COVID-19 tyrimų atlikimo įstaigos darbuotojams, kreipėsi į Sveikatos apsaugos ministeriją bei miestų savivaldybes ir gavome patvirtinimą, kad VISOS asmens sveikatos priežiūros įstaigos privalo siųsti savo įstaigos darbuotojus profilaktiniam tyrimui dėl COVID-19 ligos.

Vadovaujantis šiuo metu galiojančiais teisės aktais, kiekvienos įstaigos vadovas turi pasirengti tvarką dėl profilaktinio COVID-19 ligos tyrimo atlikimo organizavimo (toliau – Tvarka), ją nusiųsti savo miesto savivaldybei ir kiekvieną savaitę atsitiktine tvarka siųsti savo įstaigos darbuotojus tyrimo dėl COVID-19 ligos atlikimui.

Atkreipiame Jūsų dėmesį, kad įstaigoms, tapusioms Odontologų rūmų narėmis, pavyzdinis Tvarkos šablonas (kurį suderinome su savivaldybe) yra atsiunčiamas asmeniškai.

Informaciją, kaip Jūsų įstaigai tapti Odontologų rūmų nariu, rasite atsidarę šią nuorodą: https://odontologurumai.lt/lt/%C4%AFstaigoms/informacija-istaigoms

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.