2010 09 24

Lietuvos Respublikos odontologų rūmų taryba, siekdama išgirsti visų narių bei besidominčių odontologijos aktualijomis  nuomones ir pasiūlymus, jau ne pirmą sykį organizuoja viešus susitikimus su visuomene.
Šių metų rugsėjo 24 dieną Jurbarko verslo informacijos centre įvyko išvažiuojamasis Lietuvos Respublikos odontologų tarybos posėdis, kuriame taip pat dalyvavo Jurbarko rajono savivaldybės meras Ričardas Juška, Jurbarko rajono savivaldybės vyr. specialistas (savivaldybės gydytojas) Raimondas Šulinskas, šio regiono gydytojai odontologai, burnos priežiūros specialistai bei pacientai.
 
Rajono meras R. Juška nuoširdžiai pasidžiaugė Jurbarko visuomenei sudaryta galimybe susitikti su Rūmų atstovais ir išsiaiškinti jiems rūpimus klausimus. „Tikiuosi, kad Jurbarke,viename seniausių Lietuvos miestų, vyksiantis posėdis bus produktyvus, o priimti sprendimai bus racionalūs ir reikalingi“, - kalbėjo meras.  
 
Susitikimo metu Tarybos pirmininkė doc. dr. A. Tutkuvienė apžvelgė Rūmų veiklą, pristatė Klaipėdos teritorinį skyrių, supažindino su naujausiais teisės aktais, reglamentuojančiais odontologijos praktiką, apžvelgė Rūmų aktualijas bei naujoves. „Akivaizdu, kad Jūsų rajonui kylančios problemos yra aktualios visai Lietuvai, tad viliamės, kad diskutuojant ir kartu sprendžiant problemas, odontologinių paslaugų kokybė mūsų valstybės piliečiams bus geresnė ir efektyvesnė“, - pažymėjo Tarybos pirmininkė.
 
Rūmų Klaipėdos teritorinio skyriaus vadovas Romas Abunevičius pakvietė visus, besidominčius Rūmų veikla bei turint problemų ar klausimų, aktyviai kreiptis į teritorinį skyrių, kuris visada pasiruošęs atsakyti į kylančius klausimus.
Diskusijos metu, aptariant profesinės etikos klausimą, į susitikimą atvykusi pacientė taip pat išreiškė savo nuomonę dėl gydytojo odontologo profesinės etikos kodekso laikymosi. Jurbarko regiono Rūmų nariai pasidžiaugė, kad daugelį problemų jie išsprendžia kartu bei tarpusavyje bendradarbiaujant.
Susitikimo su visuomene metu susirinkusieji aktyviai dalyvavo diskusijose dėl infekcijos kontrolės, kėlė daug aktualių odontologų bendruomenei klausimų, išsakė savo nuomonę, kuri Rūmams yra labai svarbi, siekiant užtikrinti efektyvų veiklos vykdymą.

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.